Brandwerende deuren

Op zoek naar brandwerende deuren voor een klein, middelgroot of groot project? Wij verzorgen op maat gemaakte brandwerende deuren, binnen 5 werkdagen geleverd.

Offerte aanvragen Lees meer
Unieke en gepatenteerde kierstandhouder, direct op het kozijn gemonteerd zonder de deur te beschadigen. Perfect voor hotels, zorginstellingen en seniorenwoningen.

Brandwerende deur op maat

Bijl Kozijnen biedt brandwerende deuren op maat, ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Met 25 jaar ervaring zorgen wij voor betrouwbare oplossingen die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Onze deuren vertragen de verspreiding van vuur en rook, waardoor de veiligheid van bewoners en eigendommen wordt gegarandeerd. Als één aanspreekpunt verzorgen wij het gehele proces, van ontwerp tot installatie, en zorgen we voor een helder plan en een naadloze uitvoering.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 085-1306968 om te ontdekken hoe wij uw project kunnen beschermen met onze hoogwaardige brandwerende deuren.

Verschillende soorten brandwerende deuren

Wij begrijpen het cruciale belang van brandveiligheid. Onze brandwerende deuren zijn ontworpen om je de gemoedsrust te geven die je verdient, ongeacht de omgeving. Met onze deuren kun je vertrouwen op geavanceerde bescherming tegen brand en rook. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende maatwerk opties

  • 30 Minuten Brandvertragend: Deze deuren bieden bescherming gedurende een half uur, ideaal voor toepassingen waar een snelle evacuatie mogelijk is en een basisbescherming vereist is.
  • 60 Minuten Brandvertragend: Voor situaties waarin een langere bescherming nodig is, bieden deze deuren een uur lang weerstand tegen vuur en rook, perfect voor kritieke ruimten waar meer tijd nodig is voor evacuatie.
  • Brandwerend met Glas: Onze glazen brandwerende deuren combineren veiligheid met esthetiek, waardoor je kunt genieten van natuurlijk licht zonder concessies te doen aan brandveiligheid. Ideaal voor moderne kantoren en openbare gebouwen.
  • Brandwerend met Kozijn: Complete oplossingen met bijpassende kozijnen zorgen voor een naadloze en veilige installatie, geschikt voor elke bouwomgeving en garanderen maximale bescherming en duurzaamheid.

Onze branddeuren zijn getest volgens de Europese norm NEN-EN 1634-1 en de Nederlandse norm NEN 6069. Daarnaast zijn de deuren getest op brandvoortplanting conform NEN-EN 13501-1 en vallen ze in brandklasse D.

De brandwerendheid van onze deuren is uiteraard te combineren met andere functionaliteiten. Veiligheid staat voorop! Bij Bijl Kozijnen staan we voor kwaliteit en snelle levering. Al onze brandwerende deuren kunnen binnen 5 werkdagen bij je worden afgeleverd, zodat jouw veiligheid nooit op zich laat wachten.

Veel gestelde vragen

Wat is een brandwerende deur?
Een brandwerende deur is een deur die speciaal is ontworpen om de verspreiding van vuur en rook gedurende een bepaalde tijd te vertragen, waardoor mensen meer tijd hebben om te evacueren en schade aan eigendommen wordt beperkt.
De dikte van een brandwerende deur varieert, maar een standaard brandwerende deur is meestal tussen de 40 en 54 millimeter dik, afhankelijk van de vereiste brandwerendheid (bijvoorbeeld 30, 60 of 120 minuten).
Een brandwerende deur is niet automatisch rookwerend. Voor rookwerendheid moet de deur voorzien zijn van speciale afdichtingen die rookdoorlaat voorkomen, ook wel rookwerende strips genoemd.
Vraag offerte aan

Neem contact op

Heeft je hotel behoefte aan hoogwaardige brandwerende deuroplossingen die stijl, veiligheid en comfort combineren? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte hoteldeuren die aan al je eisen voldoen. Ontdek onze expertise en uitgebreide assortiment. Wij helpen je graag verder!

Contact

Vertrouwde partner van