Hoge kwaliteit hoteldeuren

Maatwerk hoteldeuren binnen 5 werkdagen geleverd

Bekijk de mogelijkheden Contact
Onze hoteldeuren

Style, Comfort & Safety

Verken de ideale combinatie van stijl, comfort en veiligheid met de hoogwaardige hoteldeuren. Onze deuren bieden een uitstekende balans tussen esthetiek, gemak en veiligheid.

Hoteldeuren specialist

Deuroplossing voor hotels

Onze deuroplossingen voor hotels bieden een naadloze combinatie van brandwerende en geluidswerende eigenschappen. Het creëren van een rustige omgeving voor een goede nachtrust is essentieel. Onze utiliteitsdeuren zijn ontworpen en getest om geluiden van andere gasten te weren, met geluidswerendheid variërend van Rw,p 32dB tot Rw,p 47dB.

Binnen 5 werkdagen

Maatwerk hoteldeuren

Ontdek onze op maat gemaakte hoteldeuren, perfect afgestemd op de inrichting en behoeften van uw hotel. Met extra prestaties zoals brandwerendheid en geluidsisolatie bieden onze deuren een veilige en rustige omgeving voor gasten. Kies uit diverse materialen, kleuren en ontwerpen, inclusief HPL, fineer of gegrond voor schilderwerk. Bovendien garanderen wij snelle levering binnen 5 werkdagen, zodat uw project snel en efficiënt wordt voltooid.

Neem contact op

We helpen u graag verder met uw hotel project

Heeft uw hotel behoefte aan hoogwaardige deuroplossingen die stijl, veiligheid en comfort combineren? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte hoteldeuren die aan al uw eisen voldoen. Ontdek onze expertise en uitgebreide assortiment. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Vertrouwde hoteldeuren partner van